Miben számíthat ránk?

Megvitatjuk az ügyet az ügyféllel és mérlegeljük az ügy törvényes és etikus megoldását.

Úgy vezetjük a vizsgálatot, hogy a begyűjtött bizonyítékok adott esetben a bíróság előtt is felhasználhatók legyenek. Az információk és bizonyítékok összegyűjtésén felül a magánnyomozónak tudnia kell azt is, hogy hogyan kell azokat elemezni, és hogyan kell az eredményeket tapintatosan közölni a megbízóval. Az összegyűjtött dokumentumokról és bizonyítékokról jelentést készítünk.

A piacgazdaság kialakulásával megváltozott az általános magán és üzleti jellegű információ, személy és vagyonbiztonsági igény, amelynek kiszolgálása alapvetően már nem az állami szervek hatáskörébe és illetékességébe tartozik. A privatizáció, a magángazdaságok kialakulásával és fejlődésével párhuzamosan alakult ki a magánbiztonsági szolgáltatások, az élőerős és technikai (elektronikai) személy, vagyonvédelmi és magánnyomozói szolgáltatások rendszere.

A tradicionálisnak tekinthető nyomozati szolgáltatásaink mellett fokozódott az igény a különböző gazdasági és bűnügyi jellegű információk, bizonyítékok megszerzése iránt is.

Főbb területeink között említhetjük a teljesség igénye nélkül az üzleti hírszerzés különböző aktív válfajait (Átvilágítás, Versenypiaci hírszerzés), illetve a különböző védelmi, preventív jellegű információszerzést. 

Széleskörű szakmai és emberi kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi, hogy a lakásszövetkezetek, társas házak és egyéb gazdálkodó szervezetek ingatlanjainak vagyonvédelmét a legmagasabb elvárásoknak megfelelve teljesítsük.

 

 Bízunk benne, hogy a továbbiakban is megelégedéssel tudunk segítségére lenni megbízóinknak.

Megbízhatóság, Diszkréció, Szakszerűség, Törvényesség.

 

(A VIP Nyomozóiroda a vonatkozó törvények és egyéb jogszabályok maximális betartásával, szakszerűen, gyorsan és diszkréten végzi el a megbízó által kért feladatokat. Teljes diszkréció mellett végezzük a feladatokat, a megbízókat folyamatosan tájékoztatva az ügy állásáról.)

Engedélyszámom: MA2003059

Rólunk mondták

Rólunk mondták

 

private-investigator-austin-18.jpg