Gazdasági felmérés,kutatás

Screening5.jpg

 

A leendő üzleti partnerek biztonsági szempontú átvilágítása, melybe beletartozik a cégek vezetőinek, tagjainak, tulajdonosainak feltérképezése, a szerződésekhez szükséges céginformációk, környezettanulmányok elkészítése.

Megállapítjuk, hogy az érintett, milyen más vállalkozással/okkal áll kapcsolatban, az üzleti életben milyen módon képviseli a korrektséget. Fizetőképesség ellenőrzése valamint a cég “előéletének” vizsgálata.

 

Versenytársak erős és gyenge pontjainak felderítése, amelyre általában másodlagos adatokból, személyes tapasztalatból és szóbeszédekből szereznek a cégek tudomást. Össze gyűjtjük a legfontosabb adatokat a versenytársak utóbbi néhány évi gazdasági tevékenységéről. Forgalom, piacrészesedés, profiráta, a beruházások megtérülése, likviditás, új beruházások és a kapacitáskihasználásáról. A konkurencia tevékenységének pontos megismerése egy sarkalatos pontja a vállalat fejlődésének. Olyan technikák alkalmazásával szeretnénk segítséget nyújtani, amelyek hatékonyan akadályozzák meg az üzleti adatok kijutását, gátolva hogy azt a konkurencia felhasználja. Pontos képet kaphat a konkurens cégek korrektségéről, marketingprogramjáról, üzletpolitikájáról.


Fontos egy cég szempontjából, hogy megbízható munkatársakkal dolgozzon. A munkatársak ellenőrzése során megbizonyosodunk megbizhatóságukról. Feltérképezzük a belső viszonyokat, bizalmatlanság, inkorrektség illetve információ kiszivárogtatása esetén,megállapítjuk annak kikerülési útját, módját, okát, felderítjük a hozzá bizonyíthatóan kapcsolható személyeket. Kidolgozzuk a további megelőzési és védelmi projektet, hogy hasonló eset ne fordulhasson elő.


Bízza ránk cége jövőjét!

Rólunk mondták

Rólunk mondták

 

private-investigator-austin-18.jpg