Kintlévőség,tartozáskezelés

adossagbehajtasgyor.jpg

 

A fizetési morál folyamatos romlása nagyban gátolja a vállalkozások sikeres működését. Tudja mindenki, hogy a mai gazdasági helyzetben nem engedheti meg magának egy szolgáltató, vagy kereskedelmi tevékenységet folytató cég, hogy valamiféle fizetési könnyítést ne adjon üzleti partnerének. Természetesen nem minden üzleti partner talpig becsületes, esetleg fizetési nehézségek közé kerülhet bárki. Nagy nehézségeket okozhat a hitelezőnek egy kéthetes, harminc napos fizetési halasztás is. Bármennyire is rövid a fizetési határidő ez alatt is fizetés képtelenné válhat az üzleti partner, így veszélybe kerülhet a kintlévőség.


A racionális gazdálkodás és a sikeres üzletmenet megvalósításához nélkülözhetetlen a kintlévőségek nagyságának csökkentése a követelések gyors és eredményes beszedése révén. A követelések hatékony érvényesítése megelőzheti az idegen tőke igénybevételének szükségességét, valamint a céltartalék képzést.

 

Megbízóink egyedi igényeinek, elvárásainak megfelelően és a törvényi keretek betartásával képviseljük érdekeit.Tevékenységünk során az adóst fizetésre bírjuk, figyelemmel kísérjük a résztörlesztések határidőben történő teljesítését, továbbá az ismétlődő „nemfizetés” esetén javaslatot teszünk a követelés további jogi úton történő érvényesítésére.

 


Rólunk mondták

Rólunk mondták

 

private-investigator-austin-18.jpg